La Regidoria d’Esports fomenta i promou l’esport a la nostra vila. Impulsant l’associacionisme esportiu i la posada en marxa d’activitats, donant suport a les entitats i associacions esportives, recolzant l’esport escolar i l’esport base, gestionant i dirigint les instal·lacions esportives municipals i vetllant per un bon ús de les instal·lacions esportives i coordinant-les per tal que puguin ser utilitzades per totes les entitats. També organitza la Festa de l’Esport i la Nit de l’Esport

 

Destactats

SERVEIS

Entitats esportives

Si voleu consultar les entitats esportives que hi ha a Masquefa, feu clic  aquí

CEM Masquefa

Per a més informació cliqueu aquí
Si voleu consultar el Reglament del CEM feu clic aquí

Piscina d'Estiu de l'Alzinar

Foto-piscines-municipals

L’Ajuntament de Masquefa va assumir la gestió integral d’aquest equipament a l’any 2016.

Consulteu preus d’abonaments, entrades puntuals i packs 10 banys al

web del CEM Masquefa: www.cemmasquefa.cat

Camp de Futbol

Camp de Futbol de Masquefa

El camp de futbol de gespa artificial de Masquefa, amb quasi 1200 m2, inaugurat l’any 2011, permet als esportistes la pràctica del futbol. Aquesta instal·lació és utilitzada per les entitats Futbol Club Masquefa i el Club Esportiu Masquefa.

Normativa d’ús

Pavelló 1

Poliesportiu-Masquefa
El pavelló va ser construït als anys 80 per la pràctica esportiva. Actualment és utilitzat per les escoles i l’instituït en horari escolar, i per les entitats esportives per la tarda: Club Hoquei Masquefa i el Club Patinatge Artístic Masquefa.

Normativa d’ús

Pavelló 2

Poliesportiu-Masquefa
El pavelló 2 va ser inaugurat el 24 de febrer del 2019. Ubicat al costat del pavelló 1 disposa d’una pista per a la pràctica esportiva amb parquet, graderia i vestuaris. Actualment és utilitzat per les entitats FS Espardenya i el Club Bàsquet Masquefa.

TRÀMITS

Tràmits subvencions entitats

L’Ajuntament de Masquefa destina cada any en el seu pressupost una partida econòmica per atorgar subvencions a les entitats culturals de la Vila amb l’objectiu de potenciar i donar suport a projectes culturals, tradicionals i populars que es promoguin i dinamitzin des de les diverses associacions i/o entitats.

Equipaments

Actualitat

Contacte

Regidoria d’Esports

Adreça: C/ Rogelio Rojo, 5 – 9 (Biblioteca)

Masquefa 08783
Telèfon: 93 772 50 30
Correu electrònic: esports@masquefa.net

    [recaptcha]

    D’acord amb el que disposa l’article 5 de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades de caràcter personal s’incorporaran al fitxer Usuaris de Serveis Municipals, del que és responsable l’Ajuntament de Masquefa i seran objecte de tractament per gestionar els diferents serveis municipals de l’Ajuntament utilitzats pels usuaris, en l’àmbit de les seves funcions; no seran cedides a persones físiques i jurídiques públiques o privades sense el vostre consentiment o si no ho autoritza una llei. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos al correu electrònic masquefa@diba.cat o al correu postal c/ Major, 93 de Masquefa.