La Regidoria d’Esports fomenta i promou l’esport a la nostra vila. Impulsant l’associacionisme esportiu i la posada en marxa d’activitats, donant suport a les entitats i associacions esportives, recolzant l’esport escolar i l’esport base, gestionant i dirigint les instal·lacions esportives municipals i vetllant per un bon ús de les instal·lacions esportives i coordinant-les per tal que puguin ser utilitzades per totes les entitats. També organitza la Festa de l’Esport i la Nit de l’Esport

Destacats

SERVEIS

Entitats esportives

Si voleu consultar les entitats esportives que hi ha a Masquefa, feu clic  aquí

Piscines municipals

Foto-piscines-municipals

Masquefa disposa de dues piscines municipals, la piscina del costat del camp de futbol, inaugurada el 17 de juliol de 2015, i la piscina de l’Alzinar, on l’Ajuntament passà a assumir la gestió integral de l’equipament l’any 2016.

Consulteu el cartell  de les Piscines Municipals.

Consulteu la normativa de les Piscines Municipals.

Consulteu els cursets de natació i aquagym de les Piscines Municipals.

Camp de Futbol

Camp de Futbol de Masquefa

El camp de futbol de gespa artificial de Masquefa, amb quasi 1200 m2, inaugurat l’any 2011, permet als esportistes la pràctica del futbol. Aquesta instal·lació és utilitzada per les entitats Futbol Club Masquefa i el Club Esportiu Masquefa.

Horaris d’entrenament 2017 – 2018

Normativa d’ús

Pavelló i Pista Exterior Coberta

Poliesportiu-Masquefa
El pavelló va ser construït als anys 80 per la pràctica esportiva. Actualment és utilitzat per les escoles i l’instituït en horari escolar, i per les entitats esportives per la tarda: FS Espardenya, Club Hoquei Masquefa, Club Patinatge Artístic Masquefa i el Club Bàsquet Masquefa.

Horaris del Pavelló 2017 -2018

Normativa d’ús

 

La pista exterior coberta del costat de pavelló, iniciada en el 2016,  és la primera fase del projecte de construcció del futur pavelló poliesportiu municipal. Actualment aquesta pista es utilitzada pels centres escolars i per les entitats.
Horari d’entrenaments de la pista exterior coberta 2017 – 2018

TRÀMITS

Tràmits subvencions entitats

L’Ajuntament de Masquefa destina cada any en el seu pressupost una partida econòmica per atorgar subvencions a les entitats culturals de la Vila amb l’objectiu de potenciar i donar suport a projectes culturals, tradicionals i populars que es promoguin i dinamitzin des de les diverses associacions i/o entitats.

Documents d'Interès

Equipaments

Actualitat

Contacte

Regidoria d’Esports

Adreça: C/ Rogelio Rojo, 5 – 9 (Biblioteca)

Masquefa 08783
Telèfon: 93 772 50 30
Correu electrònic: esports@masquefa.net

D’acord amb el que disposa l’article 5 de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades de caràcter personal s’incorporaran al fitxer Usuaris de Serveis Municipals, del que és responsable l’Ajuntament de Masquefa i seran objecte de tractament per gestionar els diferents serveis municipals de l’Ajuntament utilitzats pels usuaris, en l’àmbit de les seves funcions; no seran cedides a persones físiques i jurídiques públiques o privades sense el vostre consentiment o si no ho autoritza una llei. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos al correu electrònic masquefa@diba.cat o al correu postal c/ Major, 93 de Masquefa.