Masquefa acollirà diverses activitats amb motiu de la castanyada i la celebració de Tots Sants.

Taller de panellets
D’una banda, al Casal de Joves es farà, el divendres 31 d’octubre, a les 5 de la tarda, un taller d’elaboració de panellets.

Caminada nocturna
D’altra banda, el Club Excursionista Anoia (CEA) ja està preparant una nova edició de la caminada nocturna per celebrar també la festa de la castanyada. Es farà el dissabte 1 de novembre, a partir de 2/4 de 9 del vespre. Com és habitual el recorregut no es desvetllarà fins el darrer moment. Els participants sortiran de la seu del club, al carrer Crehueta, 33.
La caminada, que està oberta a tothom, serà d’unes dues hores i mitja i tindrà un desnivell acumulat d’uns 100 metres. Cal dur aigua, calçat adequat, càmera de fotos i impermeable per si plou. En acabar el trajecte, hi haurà moniatos i castanyes per a tots els participants.
Per prendre-hi part, cal inscriure’s enviant un correu a ceanoia@hotmail.com amb el nom i cognoms de cadascun dels participants. Les inscripcions també es poden fer els divendres, de 7 de la tarda a 9 del vespre, al local del Club Excursionista Anoia, o bé trucant al 93 772 67 20.

Horari especial al cementiri
Com és habitual, coincidint amb les dates de Tots Sants, el cementiri de Masquefa farà horaris especials perquè els masquefins puguin recordar els seus difunts. El dijous 30 d’octubre, el divendres 31 d’octubre, i el dissabte 1 de novembre, el cementiri obrirà de les 8 del matí a les 6 de la tarda de manera ininterrompuda.

A més, el dia 1 de novembre, diada de Tots Sants, els representants de l’Ajuntament tornaran a ser al cementiri per fer la tradicional ofrena floral i la lectura d’un poema davant la tomba dels soldats morts durant la Guerra Civil.