Aquest dissabte, 3 de març, Masquefa viurà per tercer any consecutiu la festa del Dia d’Andalusia, organitzada per la Cofradía del Cristo Crucificado y Nuestra Señora de los Dolores. La celebració tindrà lloc a la Sala Polivalent del Recinte Rogelio Rojo i començarà a les 6 de la tarda.

La cofradía ha preparat diversos espectacles. La festa començarà amb l’actuació del grup de ball de la mateixa cofradía. Posteriorment actuarà el quadre flamenc Fuera de Compás, acompanyat de la bailaora Marina Parra, professora de l’escola de ball de la cofradía.

Més tard pujarà a l’escenari de la Polivalent un grup de comparses i ‘chirigotas’ del Centre Andalús Plaça Macael d’Esplugues de Llobregat. Ja al vespre la festa del Dia d’Andalusia continuarà amb l’actuació del DJ Jorge Rey.

L’entrada a la festa és gratuïta. Hi haurà servei de bar i entrepans.

Amb la Festa del Dia d’Andalusia la Cofradía del Cristo Crucificado y Nuestra Señora de los Dolores ofereix a la comunitat andalusa resident a Masquefa i a les localitats veïnes l’oportunitat de reunir-se almenys una vegada a l’any per mantenir vives les seves arrels.