La Sala Polivalent del Recinte Rogelio Rojo acollirà aquest dissabte, 25 d’abril, la presentació de “El conte gegant de la Mariavintcèntims”, escrit per les colles geganteres que van ser a Masquefa per la celebració dels vints anys dels nostres gegants, l’Isidre i la Magdalena.
 
Aquesta presentació és una de les activitats organitzades amb motiu de la celebració de Sant Jordi.
 
Les il·lustracions del conte les han fet els alumnes de la SES de Masquefa. L’acte l’organitza la Colla de Geganters i Grallers amb la col·laboració de l’Ajuntament.
 
Llibres i roses
D’altra banda, aquest dijous, 23 d’abril, Diada de Sant Jordi, els llibres i les roses tornaran a ser protagonistes a Masquefa. Com és tradicional els carrers de la vila tornaran a omplir-se de parades on es podran adquirir llibres i roses.
 
Sardanes a la plaça de l’Estació
L’agenda festiva organitzada amb motiu de Sant Jordi es va estrenar diumenge passat amb una ballada de sardanes a la plaça de l’Estació, que comptar amb l’actuació de la Cobla Rambles. La ballada, que va obtenir una bona resposta popular, la va organitzar l’Alzinar, Societat Recreativa i Cultural, amb el suport de l’Ajuntament.