Can Parellada ja ho té tot a punt per celebrar, aquest dissabte, 23 de maig, la setzena Fira de l’Artesania, que per tercer any comptarà també amb productes ecològics. Organitzada per l’associació de propietaris, la fira canviarà aquesta vegada d’escenari i s’instal·larà a la pista de futbol per millorar la comoditat de paradistes i visitants.

A partir de les 9 del matí i fins al vespre, els visitants podran passejar per les parades que instal·laran artesans de Masquefa i també vinguts d’altres localitats amb productes com embotits, llaminadures, bijuteria, manualitats o pintura, entre d’altres. També hi haurà articles ecològics d’alimentació i cosmètica.

La fira es complementarà amb diverses activitats. De les 12 a la 1 del migdia hi haurà jocs infantils. I a les 2 es farà un dinar popular obert a tothom. Els tiquets ja es poden comprar anticipadament al Bar Mansilla al preu de 8 euros. El mateix diumenge es posaran a la venda 150 tiquets, a un preu de 9 euros. El menú consistirà en amanida, carn en salsa i guarnició, pa, vi, aigua i postres. A la fira també hi haurà servei de bar i entrepans.

D’altra banda, per a la tarda, a les 5, hi ha prevista una xocolatada. I a partir de les 6 tindran lloc diversos espectacles a la mateixa pista de futbol. Actuaran els grups de sevillanes, flamenc i balls de saló de l’Associació de Propietaris de Can Parellada, així com altres grups convidats.