Aquest diumenge, 25 d’abril, se celebrarà la onzena edició de la Fira d’Artesania de Can Parellada, organitzada per l’Associació de Propietaris d’aquesta urbanització.
Nombrosos artesans vinguts d’arreu de Catalunya hi posaran parades de productes com ara roba, polseres, formatge, coques, pa, així com treballs en argila, vímet i ferro, entre altres articles. Les parades obriran al públic a les 11 del matí.

A partir de les 12 es duran a terme diversos tallers perquè els infants aprenguin a fer treballs en argila, vímet o ferro, a més d’altres materials. Els tallers es faran al matí fins a les 2 del migdia, i a la tarda de 2/4 de 5 a les 7. A més, a les 6 de la tarda es lliuraran els premis del concurs de manualitats que els nens i nens hagin fet durant tot el dia.

L’onzena Fira d’Artesania de Can Parellada també inclourà un dinar popular, a partir de 2/4 de 3 del migdia. El preu dels tiquets és de 10 euros per als socis de l’associació de propietaris, i de 15 euros per a les persones no associades.