El divendres 3 de juliol Masquefa celebrarà una nova edició de la Nit de l’Esport, el certamen que posa el punt final a la temporada i en què es reconeix també la tasca i els èxits dels clubs i els esportistes de casa nostra. La Nit de l’Esport es farà, a partir de les 9 del vespre, al pati de La Fàbrica Rogelio Rojo.

Igual que ja es va fer l’any passat, la regidoria d’Esports de l’Ajuntament i clubs i entitats esportives treballen de bracet en el disseny i l’organització del certamen. A més del sopar popular i els reconeixements als clubs i esportistes, hi haurà també l’actuació del popular humorista Toni Albà i la seva divertida paròdia del Rei, amb l’espectacle ‘Audiència i-Real’. La festa es tancarà amb ball.

Venda de tiquets per al sopar
Els tiquets per al sopar es podran comprar anticipadament del 22 de juny al 2 de juliol –al preu de 6 euros per als adults, i de 3 euros per als infants- a l’Ajuntament, de dilluns a divendres, de 9 del matí a 2 del migdia, i els dilluns també a la tarda, de 5 a 7. Se’n vendran el mateix dia de la Nit de l’Esport, al preu de 8 euros per als adults, i de 4 per als infants.