El Centre Tecnològic Comunitari (CTC) s’inaugurarà oficialment el divendres 8 de maig a la tarda.
 
Entre els actes que s’han organitzat destaca una jornada de portes obertes i l’actuació de diverses entitats masquefines. L’objectiu és que la inauguració del CTC esdevingui una gran festa popular.
 
Visita a les instal·lacions
Les portes obertes permetran a tots els vilatans i vilatanes que ho desitgin conèixer a fons les noves instal·lacions. En les darreres setmanes l’Ajuntament ja ha fet visites guiades a les entitats, les empreses i els comerços perquè coneguin els serveis que els ofereix el nou centre tecnològic.
 
Abans de les portes obertes tindrà lloc l’actuació de la Colla de Ball de Bastons -que obrirà l’acte d’inauguració- el protocol·lari tall de cinta i els parlaments de les autoritats. La inauguració es tancarà al vespre amb un fi de festa amb l’actuació de La Coral l’Alzinar i la projecció d’un emotiu audiovisual sobre la història de la Fàbrica Rogelio Rojo. El punt final a la celebració el posarà un espectacular piromusical.
 
A la inauguració hi estan convidats tots els vilatans i vilatanes. L’Ajuntament també ha convidat representants de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona, així com tots els alcaldes de la comarca de l’Anoia, ja que el CTC neix amb l’objectiu de convertir-se en un autèntic referent en l’àmbit de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació més enllà de Masquefa.
 
 
PROGRAMA D’ACTES
 
19.30h: ACTE OFICIAL D’INAUGURACIÓ
              . actuació de la Colla de Ball de Bastons
              . tall de cinta
              . parlaments de les autoritats
 
 
20h:    PORTES OBERTES I ACTUACIÓ D’ENTITATS MASQUEFINES
           
 
21.30h: FI DE FESTA
            . actuació de La Coral l’Alzinar
            . projecció d’un audiovisual sobre la història de la Fàbrica Rogelio Rojo
            . espectacle piromusical