El Casal de Joves ha organitzat per al dijous 17 d’abril un original taller de ‘dance hall’, un corrent que té les seves arrels en la música jamaicana i el reggae. El Casal vol apropar els joves a la cultura rastafari, a la seva música i els seus balls, i per això els proposa una masterclass impartida per la dancehall Queen Chery, qui els ensenyarà les nocions bàsiques perquè puguin portar-les a les pistes de ball.

El taller està obert tant a nois com a nois.

Per assistir-hi cal inscriure-s’hi prèviament, ja sigui personalment al Casal, en horari de tarda, o bé enviant un missatge privat al Facebook del Casal. Els seus responsables us enviaran el full d’inscripció.
Per al bon funcionament del taller, que es farà a l’espai polivalent del Casal de Joves, durant tota la tarda l’espai dels futbolins i billars estarà només a disposició del participants a la masterclass.

D’altra banda, el Casal de Joves ha acollit, els dos darrers divendres, un taller d’amigurumi, una tendència japonesa que consisteix a teixir petits ninots (principalment animals o tota mena de menjar) amb la tècnica del ‘croxé’ o el ganxet. Deu persones van participar en aquesta doble sessió que, impartida per Ona Viñas, els va permetre practicar amb aquesta tècnica i elaborar unes figuretes que, més enllà del seu valor decoratiu, tenen també un gran simbolisme, ja que, segons la tradició japonesa, funcionen com a amulets que atrauen la bona sort.

Davant la bona resposta que va tenir la iniciativa –totes les places es van omplir de seguida- el Casal ja estudia fer-ne una segona edició per als joves que han quedat en llista d’espera.