Després de l’èxit de la passada edició de la Duatló Vila de Masquefa, el Club Excursionista Anoia cerca voluntaris per seguir assegurant el bon funcionament d’aquesta competició. La segona Duatló tindrà lloc el 28 de març.
 
Aquest any l’organització ha anat a càrrec d’una comissió formada per onze persones. Cada una d’elles s’ha encarregat de dur a terme diferents tasques perquè el dia 28 tot funcioni correctament. Però, una prova d’aquestes característiques, no es podria fer si no existissin unes persones que, repartides per tot el tram del circuït, vetllin perquè els participants gaudeixin plenament del seu recorregut. Cal reforçar els diferents trams i donar seguretat a aquests corredors. L’organització vol reforçar aquest circuit amb una cinquantena de voluntaris.
 
Funcions dels voluntaris
Ser voluntari de la Duatló Vila de Masquefa comporta participar en una reunió prèvia a la prova i ajudar en el muntatge de la infraestructura el mateix dia 28 de març, a més d’estar en el punt del circuït que se li assigni durant la competició.
 
Aquests voluntaris seran proveïts d’entrepà i aigua per esmorzar i obsequiats amb una samarreta tècnica de la Duatló, igual a la que es lliura als participants.
 
Com contactar amb el CEA
Els interessats a ser voluntaris poden contactar amb l’organització i facilitar nom, cognom i telèfon, i l’entitat es posarà en contacte amb ells. Poden trucar al 93 772 76 66 o escriure a ceanoia@hotmail.com o a clubexcursionistaanoia@hotmail.com. També us podeu dirigir a la seu del CEA (C/ Crehueta, 33) els divendres, de 19h a 21h.