El Club de la Feina es traslladarà a partir de dilluns vinent, 30 de juny, a les instal·lacions del Rojo Punt Jove, situades al Recinte Rogelio Rojo. També a partir del 30 de juny aquest servei municipal canvia d’horari. El nou horari és el dilluns al matí (de les 9.30h a les 13.30h) i diluns a la tarda (de 17h a 19h).
 
Més recursos
El Club de la Feina també posarà a disposició dels usuaris dos ordinadors per a autoconsulta. Així, podran fer-hi cerques de feina i de cursos formatius per Internet, a més d’elaborar el currículum. Igualment, s’amplia el fons documental amb l’anuari de les empreses de Catalunya d’aquest 2008.
 
El Club de la Feina és un espai d’autoconsulta per a les persones que formen part de la borsa de treball municipal.
 
Al Club de la Feina s’hi poden consultar ofertes de feina de les empreses de Masquefa i el seu àmbit d’influència i s’hi pot trobar material sobre com elaborar un bon currículum i preparar les entrevistes de feina i els examens psicotècnics.
 
També disposa de les ofertes de formació ocupacional (tant la més propera com la més especialitzada) i d’altres formacions (estudis oficials i estudis no reglats). A més, s’hi pot trobar informació sobre el mercat de treball, adreces d’empreses i plànols de diversos municipis, entre d’altra documentació d’interès per a les persones que busquen feina o volen fer cursos formatius.