El Centre Tecnològic Comunitari acollirà el dijous 30 d’abril una altra xerrada adreçada als empresaris i emprenedors. Titulada “Cobrament d’impagats”, la conferència l’organitza la Unió Empresarial de l’Anoia (UEA) i permetrà als assistents conèixer diverses eines per a prevenir la morositat. Tindrà lloc a la sala d’actes del CTC de les 5 a les 7 de la tarda i anirà a càrrec de l’advocat Josep Pallejà, de l’empresa Capital Return.
 
Pallejà explicarà les diferents gestions extrajudicials que poden fer-se en cas de trobar-se amb impagaments, així com els procediments judicials existents.
 
Les persones interessades han de confirmar l’assistència a la Unió Empresarial de l’Anoia, escrivint un correu electrònic a l’adreça uea@uea.cat o bé trucant al telèfon 93 805 22 92.
 
Aquesta és la segona conferència per a empresaris i emprenedors que la UEA organitza a Masquefa aquest mes d’abril. El dia 15 es va fer la conferència “Productivitat i reducció de costos”.
 
L’objectiu era ensenyar a les empreses com incrementar la seva competitivitat mitjançant la millora de la productivitat, entesa com a eina per rebaixar costos, i augmentar el valor afegit dels seus productes sense necessitat d’inversions.
 
Durant l’acte també es van presentar els ajuts de la Generalitat de Catalunya per a l’elaboració de Plans d’acció de millora de la productivitat de les empreses industrials i de serveis relacionats.
 
Aquestes xerrades pretenen donar resposta a algunes de les necessitats que els empresaris tenen en aquests temps de crisi econòmica.