L’alcalde Xavier Boquete s’ha reunit amb el batlle hostalenc, Gerard Parcerisas, i amb el primer tinent d’alcalde, Jordi Parcerisas.

L’alcalde de Masquefa, Xavier Boquete, ha realitzat aquest dijous 18 de juliol una visita institucional a l’Ajuntament dels Hostalets de Pierola per reunir-se amb el nou batlle hostalenc, Gerard Parcerisas, i amb el primer tinent d’alcalde, Jordi Parcerisas.

La reunió de treball, realitzada a proposta de l’alcalde masquefí, ha tingut lloc coincidint amb la constitució dels nous equips de govern d’ambdues poblacions per al mandat 2019-2023. Així, la trobada –presidida, en tot moment, per un clima d’entesa i col·laboració– tenia com a objectiu presentar formalment ambdós equips de treball i abordar diverses qüestions estratègiques que impliquen a tots dos municipis.

Per tot plegat, entre les principals qüestions que s’han posat sobre la taula hi havia el projecte d’ampliació de l’abocador de Can Mata, pel qual els ajuntaments de Masquefa i Piera i el Consell Comarcal hi han presentat un plec de 32 al·legacions de caire formal, urbanístic i mediambiental.

A més, el consistori masquefí també va iniciar a principis d’aquest 2019 un procediment contenciós administratiu amb l’Ajuntament dels Hostalets de Pierola davant la  reiterada manca de resposta als requeriments sol·licitats al consistori hostalenc pels episodis d’incendis ocorreguts a la instal·lació al llarg dels darrers anys, així com la reiteració en les males olors que pateixen els veïns de Masquefa; ha impulsat l’aprovació d’una moció unànime en favor del tancament de l’abocador de Can Mata; i ha iniciat un procés de recollida de firmes reclamant la clausura de la instal·lació.

Xavier Boquete, alcalde Masquefa, lamenta “la falta de sintonia i de voluntat de diàleg amb l’anterior equip de govern dels Hostalets de Pierola” i avança que “ara, la voluntat de tots dos consistoris és restablir ponts, la comunicació i la col·laboració i mantenir la mà estesa, en tot moment, per trobar consensos que ens permetin garantir el benestar i el creixement de les dues poblacions”.