El Club Excursionista Anoia fa una crida a les persones i entitats que vulguin fer de voluntaris en el cinquè Duatló Vila de Masquefa, que es disputarà aquest diumenge, 13 d’abril. El club convida tothom a passar un matí diferent, ajudant en l’organització i el desenvolupament d’aquest singular esdeveniment que combina la carrera i la bicicleta de muntanya.

La comissió organitzadora del duatló, formada per deu persones treballa en aquesta cita esportiva des de principi de gener. La comissió, però, és conscient que l’èxit en l’organització que es va obtenir en la darrera edició –el club va rebre les felicitacions dels participants locals i d’arreu, d’altres organitzacions esportives i de la federació- no seria possible sense la col•laboració de tots aquells voluntaris que, el mateix dia de la competició, ajuden a muntar la infraestructura i fan de suport en un dels punts del circuit per on corren els atletes. Els voluntaris duen a terme una important tasca, fent que els corredors segueixin el recorregut a la perfecció i assegurant una ràpida actuació mèdica en el cas que es produís algun accident.

És per això que el Club Excursionista Anoia fa una crida a totes aquelles persones que diumenge vulguin fer de voluntaris en el Duatló Vila de Masquefa, al mateix temps que els agraeix aquesta gran feina. Es calcula que, aquest any, caldrà una cinquantena de voluntaris per cobrir totes les necessitats organitzatives.

Funcions dels voluntaris
-Assistir puntualment a la reunió prèvia que es farà aquest dissabte, 12 d’abril, a les 18h, a la Sala d’Actes del CTC (avinguda Catalunya, 60).
– Presentar-vos puntualment el matí de la cursa a l’Escola Font del Roure, a les 7.30h, per ajudar a muntar la infraestructura necessària.
– Durant tot el matí de la cursa cal portar posat el peto que us distingeixi com a part de l’organització i que serà lliurat en el moment que arribeu al lloc de concentració.
– Cobrir el lloc que se us assigni a la cursa durant l’horari acordat, i ajudar en tot allò que se us demani.
-Complir amb aquests deures encara que la situació meteorològica sigui adversa. Els estris com paraigües i impermeables aniran a càrrec del voluntari.
– Un cop acabat el duatló, caldrà ajudar a desmuntar la infraestructura.
-Portar un telèfon mòbil per comunicar-se amb l’organització, la policia o l’equip mèdic en cas de qualsevol contratemps.
-Si és possible, dur una càmera fotogràfica per poder recollir instantànies per a l’arxiu del club i amb la possibilitat de participar en el concurs de fotografia ‘FotoFlash’, que organitza el mateix Club Excursionista Anoia.

Drets dels voluntaris
-Cada voluntari rebrà un entrepà per a esmorzar i una ampolla d’aigua.
-Al final de la cursa serà obsequiat amb una “Bossa del corredor”, amb obsequis gentilesa dels espònsors i empreses col•laboradores, així com una samarreta tècnica del duatló igual a la que es donarà als atletes.
-Els voluntaris podran participar del sorteig de productes cedits per espònsors i empreses col·laboradores que es farà una vegada recollida tota la infraestructura de l’esdeveniment.

Si esteu interessats en ser voluntaris del Duatló o voleu ampliar la informació cal que us poseu en contacte amb l’organització facilitant el vostre nom, cognom i telèfon, i un membre de la comissió contactarà amb vosaltres.

Us hi podeu adreçar de les següents maneres:
-Per correu electrònic a paco.c.v@hotmail.com i a ceanoia@hotmail.com
-Trucant per telèfon: 609294808 (Laura), 670428565 (Jordi) o el divendres, de 19h a 21h, al club (93 772 67 20)
-En persona, el divendres, de 19h a 21h, a la seu del Club Excursionista Anoia (C/ Crehueta, 33).

Samarreta tècnica i sorteig per a atletes i voluntaris
El Duatló Vila de Masquefa obsequiarà atletes i voluntaris amb una samarreta tècnica de qualitat i un magnífic sorteig d’articles, productes i serveis gentilesa de diverses empreses i establiments.

En aquesta cinquena edició, el Club Excursionista Anoia ha apostat per millorar notablement la qualitat del teixit de la samarreta amb la que obsequiarà a tothom que participi d’aquesta competició, ja sigui corrent o fent de voluntari donant suport a l’organització. Es tracta d’una samarreta amb un teixit més lleuger i transpirable, la qual permet una comoditat excepcional a l’hora de practicar qualsevol esport.

Pel que fa al sorteig, hi haurà tot tipus de productes d’una gran varietat: material per practicar la bicicleta de muntanya, lots de productes de la terra i cistelles, dinars, combinats, tapes, ampolles de cava, entrades gratuïtes, i dinars i menús degustació en restaurants.