El pavelló poliesportiu de Masquefa es va convertir dissabte en un gran ring. El gimnàs Bonavista Gym va organitzar-hi, amb la col·laboració de l’Ajuntament, una espectacular vetllada de Kick Boxing, Muay Thai i Vale Tudo.
 
Una trentena d’esportistes, procedents de quinze gimnasos d’arreu de Catalunya, van protagonitzar una quinzena de durs combats d’aquestes tres disciplines.
 
 
 
Va destacar la participació de tres esportistes del Bonavista Gym, els quals van aconseguir la victòria i van enviar a la lona els seus rivals. En l’especialitat de Kick Boxing els masquefins Ivan Romero i German Artigao van guanyar els seus respectius combats en la categoria de 75 quilos. A més, Gabriel Rodríguez va vèncer el seu rival en la categoria de 85 quilos de Vale Tudo.
 
 La vetllada, que es feia per primer cop a Masquefa, va omplir el pavelló. Més de 350 persones del municipi i la seva àrea d’influència van voler veure l’espectacle. Especialment aplaudida va ser l’exhibició del boxador masquefí Óscar García Cano, doble campió d’Europa.