L’exposició de pintura de l’Associació Artística Missatgers va tornar a obtenir un gran èxit de participació en el seu tercer any consecutiu a la Capella del Roser. Al llarg de tot el cap de setmana, el degoteig de visitants va ser constant, tant el dia de la inauguració, divendres, com en les altres dues jornades, dissabte i diumenge.

En aquesta ocasió la disciplina protagonista va ser la pintura. En total, s’hi exposaven 35 treballs fets pels alumnes al llarg del curs. Els visitants van poder veure obres realitzades amb diferents tècniques, com l’aquarel·la, l’oli, tècniques mixtes i ‘guache’, entre altres.

Inauguració a ritme de música
La inauguració va tenir lloc el divendres a la tarda i va girar entorn a la música. Els assistents van gaudir de les actuacions de dos alumnes de l’Aula de Música de Masquefa, Albert Latorre (baix) i Joan Mateu (saxo), i també de la pintora i música Asun Olivella, de l’escola de música dels Hostalets de Pierola, que va tocar el violí.

A més, durant l’acte d’inauguració es va fer, com és habitual, el lliurament de diplomes acreditatius a tots els alumnes que aquest any han pres part tant en el curs regular de l’associació com en el curs d’estiu. També va tenir lloc l’entrega de les paletes de ceràmica als alumnes que porten més temps a l’associació. El guardó d’infants va ser per Aida Castaño Rovira; els guardons als alumnes joves per a Irene Jiménez Romero i Marta Caravaca Caparrós, i el guardó a l’adult per a Maria Neus Vidal Castellví.