Si teniu 55 anys o més, i teniu ganes d’interpretar, jugar i riure, podeu apuntar-vos al taller de teatre ‘Fem comèdia’, una iniciativa de l’Ajuntament de Masquefa i la Diputació de Barcelona. El taller constarà de dues sessions, que es faran els dies 4 i 6 de juliol, de 5 a 7 de la tarda, a la Sala Polivalent del Recinte Rogelio Rojo.

Les inscripcions estan obertes fins al dia 1 de juliol. Es poden fer on line a la pàgina web de l’Ajuntament (www.masquefa.cat) i també a l’Àrea de Serveis Personals, a la Torre dels Lleons (C/ Crehueta, 33 – 93 772 78 36) i al Casal de la Gent Gran (plaça de l’Estació s/n – 93 772 50 07). Les places són limitades.

Mitjançant el teatre els participants al taller treballaran l’autoconeixement i l’expressió, a la vegada que reforçaran les dinàmiques de grup i podran millorar aspectes com l’atenció, l’observació i la memòria. A partir de la improvisació treballaran la capacitat creativa amb la resolució de situacions del dia a dia. A més, la construcció de personatges de ficció els permetrà treure tensions, angoixes i pors. També coneixeran les pròpies habilitats comunicatives i prendran consciència del llenguatge verbal i no verbal.

Al taller ‘Fem comèdia’ es faran exercicis de desbloqueig i desinhibició, exercicis pràctics per fomentar la capacitat creativa i d’abstracció, i treballs d’expressió de les emocions. També es coneixeran les eines bàsiques de construcció d’un personatge de ficció.