El futbol també va ser protagonista a casa nostra aquestes festes. La primera edició del Trofeu de Setmana Santa organitzat pel Futbol Club Masquefa va ser un autèntic èxit de participació. Hi van prendre part gairebé 400 futbolistes de nou clubs – el Gavà Mar, el Piera, l’Incresa, el Sant Andreu de la Barca, La Florida de l’Hospitalet, la Penya Recreativa de Sant Feliu de Llobregat, el Capellades, l’Hortonenc i el mateix FC Masquefa- els quals van oferir un gran espectacle futbolístic a les més de 1.500 persones que van anar al camp.

Al llarg de tres dies, divendres, dissabte i diumenge, es van disputar partits de pràcticament totes les categories, els quals van permetre veure en acció des de joveníssims futbolistes de només cinc anys fins a experimentats veterans.

Per part del Futbol Club Masquefa hi van competir 14 equips de categoria promeses, prebenjamins, benjamins, alevins, fèmines de futbol 7, fèmines de futbol 11, infantils, cadets i veterans.

El campionat, que es va disputar en grups de quatre equips en cada categoria, va permetre comprovar la bona feina feta per l’entitat local. I és que fins a cinc equips masquefins es van proclamar campions, concretament els de categoria promeses, alevins, fèmines futbol 11, infantils i cadets.

Aquesta temporada el Futbol Club Masquefa disposa d’un total de 15 equips en les diverses categories.