L’Ajuntament de Masquefa va reunir-se el divendres 22 d’octubre amb les entitats de la vila per donar-los a conèixer diverses iniciatives i demanar-los la seva col•laboració.

Registre municipal d’entitats
D’una banda, es va recordar que l’Ajuntament disposa d’un registre municipal d’entitats i associacions que permet tenir informació actualitzada sobre el nombre d’entitats, la seva tipologia i activitats, el número d’associats i altres dades d’interès.

Va informar-se que cada vegada que les entitats canvien dades han de notificar-ho a l’Ajuntament per a poder actualitzar el registre. Es va lliurar a les entitats un document amb les seves dades perquè les revisin i, si s’escau, les modifiquin.

Les associacions que hagin de modificar les dades han d’omplir un imprès i enviar-lo per correu electrònic a l’adreça perezfx@diba.cat.

cliqueu aquí per a descarregar-vos l’imprès

 

Exposició sobre les entitats

D’altra banda es va informar als representants del teixit associatiu que l’Ajuntament treballa en una exposició per a donar a conèixer les entitats i associacions de Masquefa i les seves activitats.

Les entitats que vulguin participar-hi han d’omplir la fitxa que se’ls va lliurar i enviar-la per correu electrònic a perezfx@diba.cat.

Cliqueu aquí per a descarregar-vos la fitxa

 

Cap de Setmana Solidari
També es va convidar les entitats i associacions a participar en el proper Cap de Setmana Solidari, que es farà els dies 18 i 19 de desembre i inclourà la Marató de la Sang i la Marató de TV3. Les entitats poden participar en totes dues maratons o en una de les dues, ja sigui organitzant activitats o aportant voluntaris.

Les associacions interessades han d’omplir la fitxa que se’ls va lliurar i enviar-la per correu electrònic a l’adreça boschal@diba.cat.

cliqueu aquí per a descarregar-vos la fitxa

 

Jornades ‘Masquefa, per una Vila Educadora’
També es va informar de les Jornades ‘Masquefa, per una Vila Educadora’, que es faran els dies 9, 10 i 11 de desembre, en el marc del desenvolupament del Projecte Educatiu de Vila (PEV).

Aquestes jornades seran un espai de coneixement i d’intercanvi d’experiències, de formació, de debat i de reflexió entorn a l’educació a la vila. Hi haurà formació per als diversos agents de Masquefa, entre aquests les entitats. També es donaran a conèixer experiències de bones pràctiques.

Les entitats que vulguin participar presentant una bona pràctica han d’omplir una fitxa i enviar-la a l’adreça pevmasquefa@masquefa.net

cliqueu aquí per a consultar les bases

cliqueu aquí per a descarregar-vos la fitxa

 

Normatives d’ús d’equipaments culturals i esportius
Durant la reunió amb les entitats també se les va informar de les normatives d’ús que l’Ajuntament ha elaborat per les instal•lacions esportives municipals (el poliesportiu i el camp de futbol) i culturals i socials (la Sala Polivalent, la Sala Petita i La Sala Nova, totes tres al Recinte Rogelio Rojo).

Consulteu la normativa d’ús del camp de futbol i el pavelló poliesportiu

Consulteu la normativa d’ús de la Sala Polivalent

Consulteu la normativa d’ús de la Sala Petita i la Sala Nova