La Nit de l’Esport va tornar a reunir, el divendres 25 de juny, la nombrosa família esportiva de Masquefa al pati de l’escola El Turó per acomiadar la temporada amb un sopar i reconèixer l’esforç que fan els esportistes i els clubs de casa nostra per fomentar la saludable pràctica de l’esport i promocionar la vila més enllà de les nostres fronteres

En aquesta ocasió la Nit de l’Esport va premiar clubs i entitats per la seva tasca conjunta i alguns esportistes per la seva tasca individual al llarg de la temporada, novament plena d’èxits. Uns i altres van enfilar-se a la tarima habilitada al pati després d’haver compartit un sopar que va reunir fins a 350 persones. L’alcalde, Xavier Boquete, i el regidor d’Esports, Enrique Gómez, van lliurar els trofeus.

Premis a les entitats

La Nit de l’Esport 2010 va premiar 15 entitats per la seva tasca: l’AEE SES de Masquefa (que no va poder ser-hi present), l’Associació de Motoristes 4133, el Club Excursionista Anoia, el Club Patí Masquefa Secció d’Hoquei, el Club Patí Masquefa Secció de Patinatge Artístic, el Club Petanca Masquefa, el Club Twirling Can Parellada, l’EEM Masquefa (també absent), el Masquefa Bàsquet Amateur, l’Escola de Futbol Base de Masquefa, el Futbol Club Masquefa, la Societat de Caçadors l’Esquirol de Masquefa, el Masquefa Tennis Taula, el Maquefa Slot i Gim Dolça.

Premis a esportistes

També es va reconèixer la trajectòria de 15 esportistes: Gustavo Masilla, Núria Pons, Gemma Carrasco, Rosa M. Mas i Juan Carlos Trueba (del club de Paraolímpics) per la seva constància i esforç, d’Eduard Olivella (CE Gas a Fons) per contribuir a revitalitzar l’entitat, d’Albert Delgado (Club de Tir Esportiu) per ser el millor esportista, i de Julio Corbera i David Quintana (Escola Futbol Base de Masquefa) per haver estat seleccionats per la selecció de l’Anoia.

Altres esportistes als quals es va fer un reconeixement a la seva trajectòria individual van ser Ivan Fraile (Futbol Sala Espardenya) per la seva tasca a l’equip, Manoli Marcos (del grup d’aeròbic de l’Alzinar) per ser l’esportista més destacada, José Martín (Unió Ciclista Masquefa) per haver participat en la marxa Titan Desert i haver quedat entre els 100 primers corredors, d’Stel•la Gómez (del grup de taekwondo de l’Alzinar) per la seva bona tècnica, i de Fran Ruiz i Diego Ramos (Bonavista Gym) pels seus respectius segons llocs en el Campionat d’Espanya de pesos de 52 quilos i de pesos de 60 quilos.

Lliga d’Hivern

La Nit de l’Esport també va guardonar els equips que entre el gener i el juny han disputat la Lliga d’Hivern de Futbol 7. Van pujar a l’escenari els representants de Hei Tius, Gamper Sport, El Pinxo i Revisiones i Montajes. La resta d’equips no van poder-hi assistir.

Els assistents es van llepar els dits amb un deliciós sopar a base de botifarra i seques, fet per la Cofradía del Cristo Crucificado y Nuestra Señora de los Dolores i el Futbol Club Masquefa, fet que va permetre tirar endavant la festa. Un ball amb el grup Choffers va tancar la Nit de l’Esport.