La Policia Local de Masquefa alerta la ciutadania que en els darrers dies s’han detectat nous casos d’estafes en domicilis de la comarca de l’Anoia. En aquesta ocasió dos homes han visitat diversos domicilis, sobretot de gent gran, fent-se passar falsament per voluntaris d’Unicef i demanant-los que es facin socis de l’entitat a canvi del pagament d’una quota  que demanen que s’aboni en el moment i en efectiu.  En les seves visites aquests dos homes fan preguntes personals com ara si el resident viu sol, quanta gent són a casa, què cobren o si el pis és de propietat.

Aquests dos homes estan aprofitant qe Unicef està fent una campanya de captació de socis a Masquefa per a intentar cometre aquestes estafes. La Policia Local ha pogut confirmar que Unicef està fent aquesta campanya al municipi,  i informa que els voluntaris d’Unicef mai no fan aquest tipus de preguntes, ni tampoc no demanen cap pagament en efectiu. A més, els membres d’Unicef es presenten a les llars amb una targeta identificativa i uniformats amb el logotip de l’entitat.

Per aquest motiu, la policia recomana als vilatans que demanin la targeta idenitificativa i que no facin cap pagament en efectiu ni responguin a preguntes sobre quants són a casa, què cobren o si el pis és de propietat. En cas de dubte  o sospita poden contactar amb la Policia Local (93 772 60 25) i els agents es personaran als seus domicilis per a fer les comprovacions pertinents.