Les obres és previst que s’iniciïn a partir del proper mes de gener amb l’objectiu d’unir de forma segura, òptima i adaptada ambdues urbanitzacions i permetre als veïns creuar de punta a punta el municipi sense necessitat de transitar per la carretera.

La construcció de la passarel·la que enllaçarà Can Quiseró amb El Maset encara aquest darrer tram d’any una nova etapa decisiva amb l’adjudicació aquest mes de novembre, a l’empresa Constructora de Calaf, del contracte públic d’obres per a l’execució del projecte.

Els treballs –amb un cost de 653.725,97€– és previst que s’iniciïn a partir del mes de gener i consistiran en la construcció d’una passera central metàl·lica sobre el torrent del Salt de Can Llopart de 78,30 metres de longitud i dues passeres de fusta de 80,50 m. en total, amb un nou itinerari d’un total de 230 m. de longitud i 3 m. d’amplada.

Per a creuar els torrents existents, doncs, s’utilitzaran estructures sense piles intermèdies que permetran respectar els condicionants hidràulics i es realitzarà un disseny respectuós amb l’entorn natural per evitar l’impacte ambiental sobre el territori. A més, es donarà preferència a materials naturals i ecològics i amb facilitat de manteniment.

Així, aquesta passarel·la permanent permetrà unir les urbanitzacions de Can Quiseró i El Maset de forma segura, òptima i adaptada i creuar tot el municipi de punta a punta, a peu o amb bicicleta, sense necessitat de transitar en cap moment per la carretera.