És gratuït i qualsevol ciutadà pot sol·licitar-lo trucant al 93 708 60 96. Es recolliran mobles i trastos diversos (matalassos, electrodomèstics, sofàs, fustes i vidres entre d’altres)

L’Ajuntament Masquefa ofereix als veïns un servei de recollida de residus voluminosos. Amb aquesta iniciativa, que és gratuïta, es permet resoldre situacions en les quals a causa del volum o les característiques dels trastos, és difícil traslladar aquests objectes a la deixalleria.

Qualsevol veí que necessiti llençar mobles o trastos diversos com matalassos, electrodomèstics, sofàs, fustes o vidres, pot demanar-ne la recollida trucant al 93 708 60 96 i des de la deixalleria es demanarà les dades necessàries per efectuar el servei, així com un dia i hora per quedar per fer la recollida.

  • Els dilluns es fan recollides a El Maset i el nucli urbà.
  • Els dimarts a Can Parellada i el nucli urbà.
  • El divendres passen per La Beguda, Can Valls i Can Quiseró. I es fa el reforç del nucli urbà.

Si ho portes a la deixalleria, podràs obtenir una bonificació a la taxa de residus

La deixalleria obre de dilluns a dissabte al matí (de 9 a 14 h), i de dimarts a divendres a la tarda (de 16 a 18.30h). A l’estiu, l’horari és de dilluns a dissabte de 9 a 14 h i de dimarts a divendres de 16.30 a 19 h.

Els usuaris del carnet de la deixalleria municipal gaudiran d’una bonificació del 10% en la taxa de recollida d’escombraries que facin entre 6 i 10 usos a l’any de les instal·lacions, i del 15% els usuaris que en facin 11 o més usos.

L’aplicació de la bonificació es produirà en l’exercici següent en funció del número d’entrades comptabilitzades a la deixalleria municipal. Es comptabilitzarà com a única entrada les aportacions realitzades el mateix dia.

En aquesta línia, l’Ajuntament recorda que hi ha en marxa una campanya per tal d’identificar els responsables d’abocaments de residus il·legals a la via pública i sancionar econòmicament els infractors amb multes.