L’Ajuntament ha habilitat una zona blava gratuïta a l’avinguda de La Línia, en el tram que va fins al carrer Rogelio Rojo. L’objectiu d’aquesta mesura és afavorir la rotació dels vehicles i, d’aquesta manera, facilitar la realització de gestions i compres en aquesta zona, on es concentren diversos comerços i serveis.

Els conductors podran estacionar els vehicles gratuïtament durant un màxim d’una hora en els aparcaments de la zona blava. Per aparcar-hi han de recollir, en els comerços de la zona, a la Policia Local o a l’Ajuntament, un disc de cartró amb el dibuix d’un rellotge. En aquest disc cal indicar l’hora d’arribada, i deixar-lo en una part ben visible del cotxe. Un cop passada l’hora d’estada permesa com a màxim s’ha de deixar lliure l’aparcament per facilitar, així, l’estacionament d’altres vehicles. D’aquesta manera s’agilita la realització de gestions i compres.

L’Ajuntament ja va habilitar fa un anys una primera zona blava gratuïta al carrer principal, la qual ha funcionat satisfactòriament i ha facilitat les compres i gestions al centre.