El consistori aprova una subvenció de 1.500€ destinada a contribuir a la tasca solidària que duu a terme aquesta associació com a gestora del magatzem de distribució d’aliments de l’Anoia.

L’alcalde de Masquefa, Xavier Boquete, i el president de l’associació Artesanas del Corazón 2015, Salvador Morodo, han signat un conveni de col·laboració entre ambdues institucions.

L’acord preveu la concessió d’una subvenció de 1.500€ amb la finalitat de contribuir des de l’Ajuntament a la tasca solidària que duu a terme aquesta associació com a gestora del magatzem de distribució d’aliments de l’Anoia ubicat a Santa Margarita de Montbui. Mentrestant, en el marc d’aquest conveni, l’entitat també farà entrega de roba i joguines a aquelles famílies del municipi que ho requereixin.

Xavier Boquete, alcalde de Masquefa, posa en valor el projecte endegat per Artesanas del Corazón 2015 i emmarca la signatura d’aquesta col·laboració en la “ferma aposta d’aquest equip de govern de reconèixer, potenciar i dotar de múscul aquelles associacions que contribueixen de forma transcendental en garantir el benestar dels veïns de Masquefa i del conjunt de la comarca”.