La Societat Recreativa i Cultural de l’Alzinar va inaugurar el cap de setmana passat les seves noves pistes de pàdel amb un torneig popular que va comptar amb la presència de 16 parelles, 12 masculines i 4 femenines. El torneig va començar dissabte al matí i va acabar diumenge al migdia.

Durant tot el cap de setmana Masquefa va poder gaudir per primera vegada d’un esport cada vegada més popular com és el pàdel i les millors raquetes de la comarca van posar a prova les noves instal·lacions de l’Alzinar i van fer honor a les seves habilitats. Els guanyadors en categoria femenina van ser les jugadores Judith Gustems i Ariadna Gil, i en categoria masculina els guanyadors van ser John López i Nacho Pérez.

L’Alzinar vol fer públic el seu agraïment a totes les persones, socis, amics, i empreses que els han donat suport en tot moment per fer realitat aquest projecte que combina esport, cultura i esperit social. També als participants, per la seva confiança, i als patrocinadors del torneig, per la seva col·laboració: Caldos Aneto, Centre Visió Focus Piera, Tallers Marino Servi Bosch, i la marca de roba esportiva Reves.