En les setmanes vinents començaran les obres d’urbanització del Passatge de la Ciutadella i la Plaça dels Jocs, on es construirà una nova pista poliesportiva i una zona de jocs infantils i s’hi farà també una zona enjardinada.

L’Ajuntament ja ha adjudicat aquestes obres a l’empresa Hidraulica y Obras SA per un import de quasi 235.000 euros. L’actuació compta amb una subvenció de 136.344 euros del Pla Únic d’Obres i Serveis (PUOSC) de la Generalitat, quantitat amb la qual es finançarà el 95% de l’obra. El 5% restant anirà a càrrec del Consistori, de manera que els veïns de la zona no hauran d’assumir cap cost.

El projecte preveu la urbanització de la plaça en diverses zones molt ben definides i interconnectades. La primera, amb façana al carrer de la Concepció, acollirà una zona ajardinada destinada a jocs infantils. S’hi farà una esplanada envoltada d’arbres i amb mobiliari lúdic com ara gronxadors, seients de molles i tobogans.

El segon àmbit, al mig de la plaça, serà una zona esportiva pavimentada apte per a una pista polivalent i amb les mesures homologables. Estarà separada de la zona infantil per unes grades. Així mateix, la tercera zona s’enjardinarà i es destinarà especialment a la gent gran. Es tractarà d’un espai per al repòs, la lectura o la conversa.