El Club Patinatge Artístic (CPA) Masquefa continua acumulant triomfs. Dissabte passat l’entitat va completar una brillant actuació al Torneig de l’Amistat de Pallejà. De 30 possibles trofeus entre les diverses categories, les patinadores masquefines, entrenades per Ana Baeza, se’n van emportar a casa fins a 17.

En categoria F van pujar al podi Júlia Quesada (primera classificada) i Aina Medina (tercera). En categoria mini, Ivette Serrano va ser tercera. En categoria D Nayeli Morilla va quedar primera, i Eneritz Pérez, tercera.

A més, Maria Rodríguez va ser la segona classificada en categoria Iniciació E Menors; Aina Codina, tercera en Categoria C Menors; Maria Pérez, tercera en categoria C Majors, i Maria Naranjo, Laia Ibáñez i Abril Lozano van completar el podi en categoria Pre B, amb la primera, la segona i la tercera posició respectivament.

També es van registrat triomfs masquefins en la categoria B Menors –on Carla López va ser segona-, en la categoria B Majors –amb la segona posició de Celia León-, i en categoria Iniciació A, on Judith Llanes va aconseguir l’or i Andrea Pujol el bronze.

Finalment, Paula Icart i Sònia Moreno van ser segona i tercera, respectivament, en la categoria Certificat.