El proper 13 de gener de 2016, l’Esplai Giravolt farà 20 anys. És per aquest motiu que l’entitat demana la col·laboració dels qui, en alguna ocasió al llarg de la seva vida, han format part d’aquest esplai ja sigui com a col·laborador, monitor, jove o infant, pare o mare. Dissabte, 17 d’octubre a les 10 del matí a la Sala Polivalent (Fàbrica Rogelio Rojo) es farà una pluja d’idees per preparar aquesta celebració i per començar a organitzar-la.

En cas de no poder-hi assistir, però si esteu interessats a participar-hi, podeu enviar un correu electrònic a: esplai.giravolt@gmail.com i us passaran tota la informació i les decisions que s’hagin pres durant la trobada de dissabte.

L’esplai

El Centre d’Esplai Giravolt és una entitat sense ànim de lucre especialitzada en l’educació en el lleure infantil i juvenil. Totes les activitats que realitza s’emmarquen en un projecte educatiu que té com a objectiu educar en valors petits i joves.

Giravolt fa activitats d’esplai tots els dissabtes a la tarda, de setembre a juny, per a infants i joves de 6 a 16 anys. A més, durant l’estiu organitza colònies per a nens de 6 a 12 anys i campaments per a joves de 12 a 16 anys. Són activitats obertes a tots els vilatans de Masquefa i d’arreu de la comarca.

El Centre d’Esplai també està implicat en la vida social i cultural de Masquefa amb la participació o l’organització d’activitats extraordinàries en el municipi, habitualment obertes a tothom.