Masquefa va tornar a demostrar aquest diumenge que sempre hi és quan se la necessita. La vila va sumar-se a la Marató per la pobresa organitzada per TV3 amb diverses activitats que van permetre recaptar un total de 573 euros.

D’una banda, l’Associació de Mares i Pares de l’Escola Font del Roure va organitzar un berenar solidari amb música a la plaça de l’Estació i una tómbola on es van sortejar articles de segona mà, activitat amb què es van recaptar 165 euros.

D’altra banda, es van destinar a aquesta causa benèfica els 93 euros que es van aconseguir amb la venda de garlandes en el ball popular de la Festa Major Petita de Sant Isidre.

La resta de diners es van recaptar en les guardioles que l’Ajuntament va instal·lar els darrers dies en les dependències municipals i també en els comerços i les botigues de la vila.

Els 573 euros recaptats a Masquefa van contribuir a la xifra de 4.030.182 euros que va registrar la marató de la televisió catalana després de 13 hores d’emissió en directe. Els diners recaptats –la xifra encara no és la definitiva- es destinaran a impulsar programes socials d’entitats centrats en la infància, l’assistència, l’habitatge i la inserció sociolaboral.