Dissabte 13 de febrer, el rei Carnestoltes, l’amo i senyor de la disbauxa, va tornar a ser a Masquefa per fer-la grossa i convidar-nos a gaudir, un any més, de la festa més esbojarrada de l’any, el Carnaval.

Enguany, molts masquefins van sortir al carrer per gaudir de la Rua de Carnaval que va desfilar pels carrers del municipi. Un total de 13 comparses van participar a la rua animant tothom amb les seves coreografies, música i colors des del seu inici, a l’Avinguda de la Línea, fins a la Fàbrica Rogelio Rojo.

A la Sala Polivalent, sa majestat el Rei Carnestoltes va donar el tret d’inici a la festa de disfresses i va recitar un pregó carregat d’humor i sarcasme. A continuació vam poder gaudir d’un espectacle de trapezi i altres números aeris de la companyia Piccolo Circus.

Finalment, es van donar a conèixer els guanyadors del concurs de comparses, elegits per un representant de cada grup participant. El nivell de les comparses d’enguany va ser molt elevat; les disfresses, coreografies i carrosses estaven molt treballades i per tant, l’elecció dels guanyadors no va ser gens fàcil.

En la categoria de comparses de menys de 20 integrants, el primer premi (200 euros) va ser per la comparsa “Mar-quefa”, mentre que el segon (150 Euros) se’l va emportar la comparsa “Pluja d’idees” i el tercer premi (100 Euros) va ser pel grup de los “Joyeros Bailarines”.

En la categoria de comparses de més de 20 integrants, el primer premi (200 Euros) va ser per la comparsa “Maskealiens”. La comparsa “+kbons” se’n va endur el segon premi (150 Euros) i els “Patrurecicladors estel·lars” van guanyar el tercer premi (100 Euros).

Aquí podràs veure les comparses del Carnaval 2016.

Pel que fa al concurs d’establiments disfressats, el primer premi (200 Euros) se’l va endur “Naccar degustació”. El segon premi (150 Euros) va ser pel comerç “Igual Roba i complements” i el tercer i últim premi (100 Euros) va ser per la botiga “Com abans”. Tots els guanyadors també han estat premiats amb una emissió gratuïta d’una falca al dia de la ràdio municipal de Masquefa.

Aquí podràs veure els establiments guanyadors.

Per continuar amb la gresca, al punt de la mitjanit, La Fàbrica Rogelio Rojo va tornar a obrir les seves portes per gaudir d’una segona festa de disfresses. Molts masquefins s’hi van afegir a la festa que va finalitzar a les 5 de la matinada. La festa nocturna la va organitzar l’entitat Club Pati Masquefa.