Masquefa Slot ha organitzat el primer Campionat de velocitat, que es disputarà al circuit de la vila (al Recinte Rogelio Rojo) i que constarà d’un total de cinc curses. La primera prova es correrà aquest dissabte, 14 de gener, mentre que les altres quatre es disputaran al febrer, al març, a l’abril i al maig.

L’objectiu d’aquest primer Campionat de velocitat és que els pilots puguin entrenar i agafar pràctica de cara al Campionat Comarcal de l’Interbaix. En el Campionat de velocitat s’hi pot participar amb els mateixos cotxes que s’utilitzen en la competició comarcal, fet que també permetrà als pilots estalviar diners, ja que amb el mateix vehicle podran córrer totes dues competicions.

Els pilots novells que siguin socis del club gaudiran d’un campionat lliure al 100% perquè puguin aprofundir en l’aprenentatge d’aquesta modalitat esportiva. Podran córrer-hi gratuïtament amb qualsevol tipus de cotxe de velocitat i qualsevol marca. S’obsequiarà els millors pilots amb cotxes de cara a la segona part de la temporada. Els pilots ja experimentats correran el Campionat Lemans Clàssics.