La cinquena Festa de la Moto va reunir dissabte a Masquefa més de 2.500 amants d’aquests vehicles de dues rodes vinguts d’arreu de Catalunya. El mal temps va fer que no es pogués arribar a la xifra de participants de l’any anterior. No obstant això, la pluja va obligar a suspendre només una de les activitats previstes, el toro mecànic.
 
Des de les 10 del matí i fins a les 10 de la nit els motards van gaudir de nombroses activitats. Especialment espectacular va ser la concentració de motos i la passejada pels carrers de la vila que es va fer al matí. A més, el pati del Recinte Rogelio Rojo es va omplir d’estands de roba motorista, de tatoos i de piercings. També es va poder veure una exposició de motos de tots els estils, des de les clàssiques fins a les custom, passant per espectaculars vehicles com els triker’s i els sidecars.
 
D’altra banda, la Festa de la Moto de Masquefa va incloure un esmorzar gratuït consistent en una barbacoa motard, una exhibició de ball en línia “country”, una ruta barítima, jocs, una mostra fotogràfica, una projecció de vídeos i un “show bike”. Els grups AXV i Half hi van posar la música amb concerts de pop rock i heavy metal. La festa va cloure amb un estreptease masculí i femení.
 
Novetats per a la propera edició
Després de l’èxit organitzatiu i la bona acollida que ha tingut la festa aquest any, els organitzadors ja han començat a treballar de cara a la sisena edició. S’estudia introduir algunes novetats, d’entre les quals destacarien una exposició d’espectaculars cotxes americans dels anys 60.