L’AMPA de l’escola Font del Roure ha rebut nombrosos elogis per la doble festa que va organitzar divendres amb l’objectiu de recollir fons per finançar el piano que ha comprat i que ha permès introduir un nou instrument a les classes de música. La celebració va començar a la tarda amb una jornada de portes obertes i plena d’activitats al pati de l’escola, la qual va convertir-se en una autèntica comunió entre el professorat, els pares i mares, i els alumnes Tots ells van implicar-se en cos i ànima en les diverses activitats organitzades, entre les quals destaquen les actuacions de ball de diversos grups d’alumnes, el concert d’un grup integrat per professors i pares, els tallers de jocs tradicionals amb música o el taller per aprendre a fer joguines amb material reciclat.

També l’Escola de Dansa Noemí Rubira, els bastoners de Masquefa, la Banda de Música de Can Parellada, i el grup d’infants dels timbalers van sumar-se a la iniciativa amb màster class, exhibicions i tallers.

L’AMPA de l’escola va poder recollir fons en una tómbola en què van sortejar-se dues bicicletes i d’altres lots d’articles cedits gratuïtament per diverses entitats col•laboradores. Els pares i mares també van vendre berenars als assistents.

A la nit l’acció va traslladar-se a la Sala Polivalent de la Rogelio Rojo amb una gran festa per adults ambientada en els anys 80. Els més de 180 assistents van poder rememorar i ballar populars cançons de l’època al ritme marcat per tres dj’s.

La bona acollida d’aquesta iniciativa ja fa pensar l’AMPA a organitzar-ne una altra, també amb l’objectiu de recollir fons per finançar el piano.