Els voluntaris de Protecció Civil van tancar aquest cap de setmana la seva quarta campanya solidària de recollida de joguines, la segona en què també han recaptat aliments per a les famílies de Masquefa amb majors necessitats.

Dissabte i diumenge Protecció Civil va instal·lar la seva caravana solidària i una parada a l’avinguda Catalunya –coincidint amb el Mercat de Sant Eloi- per rebre les darreres donacions. A més, va organitzar una tómbola solidària en què va vendre les joguines de segona mà aportades pels masquefins durant totes aquestes darreres setmanes. Amb els diners que es van obtenir es compraran joguines noves, que se sumaran als joguets per estrenar recaptats durant la campanya.

El resultat d’aquesta iniciativa doblement solidària de Protecció Civil ha estat un munt de joguines que faran que aquestes festes de Nadal cap infant de Masquefa no es quedi sense regal. I també una bona quantitat d’aliments que es donaran al Grup de Voluntaris de Masquefa perquè els distribueixi entre les persones i famílies amb més necessitats.

Protecció Civil i l’Ajuntament agraeixen la generositat de tots els masquefins que, un any més, han col·laborat en la campanya i han donat joguines i aliments durant els sis caps de setmana en què els volutnaris han instal·lat la caravana solidària a l’entrada de Can Parellada i també a la Marató de Donació de Sang i a la Festa de Sant Eloi.