La targeta T-12 és un títol de transport per als nens i nenes de 4 a 14 anys (ambdós inclosos) que els permet fer gratuïtament un nombre il·limitat de viatges a la xarxa de transport públic del sistema tarifari integrat, dins la mateixa zona tarifària de Masquefa.

És un títol personalitzat amb el nom i el DNI/NIE/passaport, que s’ha de validar a cada viatge, i només la pot fer servir el nen o la nena que en sigui el titular.

La targeta T-12 té un cost d’emissió i gestió de 35 € que serà repercutit a l’usuari en la seva primera emissió. La renovació de la targeta es realitzarà sense cost i de manera automàtica fins que el nen o la nena compleixin 14 anys.

On es pot fer servir?

Els masquefins poden utilitzar la targeta T-12 a la zona 4C:

ZONA 4C: Cabrera d’Anoia i els Hostalets de Pierola (autobús), La Beguda, Can Parellada, Masquefa i Piera (línies R-6 i R-60 de Ferrocarrils de la Generalitat i Hispano Igualadina).

Què fer si no funciona, es perd o s’espatlla?

En el cas que la targeta funcioni malament i sigui rebutjada per una màquina validadora, els agents d’estacions o els conductors d’autobús en facilitaran un bescanvi provisional, per un període de 30 dies. En aquest termini el titular rebrà al seu domicili per correu certificat, sense cap cost, un duplicat de la targeta original.

En cas de pèrdua o sostracció de la targeta, es pot sol•licitar una nova emissió. La reedició es farà contra pagament dels costos establerts d’emissió i gestió.
En cas de canvi de residència i de zona tarifària, es pot sol•licitar una nova targeta amb el canvi de zona tarifària. Igualment en aquest cas, la reedició es farà contra el pagament dels costos establerts.

Sol·licita la targeta T-12, aquí.