El col•lectiu Zitzània Cultura Jove, va portar a terme el 4 d’abril, amb la col•laboració de l’Ajuntament de Masquefa, un diumenge ple d’activitats, emmarcat en el Cicle de Música Tradicional. Les activitats es van fer al Cementiri Vell i van constar d’un taller de danses tradicionals, protagonitzat pel grup de música Folk “Filibusters” que va convidar a les assistents a l’acte a ballar les diferents danses que van interpretar.

Un cop es va fer fosc es va fer un sopar de carmanyola, on els i les assistents van poder compartir el menjar que havien portat de casa.

Posteriorment es va fer un concert. Els primers a actuar van ser la Noia i el Xic, un grup de folk que combina temes de la nova cançó amb temes actuals: des de la Maria del Mar Bonet o el Lluis Llach fins als Kortatu o els Reincidentes, tot en format acústic, amb duet vocal, guitarra i flauta travessera. Tot seguit va ser el torn d’en Josep Romeu, cantautor de Tarragona amb la seva proposta musical que uneix la cançó d’autor amb la poesia, concebent la cançó com una eina de transformació social.