Masquefa ja ho té tot a punt per a celebrar, el 23 d’abril, una diada de Sant Jordi especial. I és que la festivitat del patró de Catalunya coincidirà, aquest any, amb dues activitats extraordinàries. D’una banda, amb l’estrena, al jardí del CTC, d’un nou parc infantil inspirat en els dibuixos de la Caputxeta Vermella de la ninotaire Pilarín Bayés. Aquesta nova zona lúdica infantil –feta per l’Ajuntament i finançada íntegrament per la Diputació de Barcelona- se suma al Parc del Patufet que el municipi ja va inaugurar al setembre. La inauguració del Parc de la Caputxeta Vermella tindrà lloc a les 5 de la tarda, i comptarà amb la lectura del conte, a càrrec de Ràdio Masquefa.

D’altra banda, també per Sant Jordi hi haurà portes obertes als nous estudis de la ràdio per tal que tothom qui vulgui pugui conèixer les instal·lacions. La nova seu de l’emissora municipal es troba a l’antiga Biblioteca, al carrer Crehueta, número 10. El nou local es podrà visitar a partir de 2/4 de 7 de la tarda.

A més d’aquestes dues activitats, durant tot el dia també s’instal·laran al carrer Major, la plaça de l’Església i l’avinguda Catalunya les habituals parades de llibres, roses i manualitats relacionades amb la festivitat de Sant Jordi.

A més, Ràdio Masquefa sortirà al carrer amb la unitat mòbil per emetre en directe un especial del magazine ‘L’autobús’, de 10 del matí a 1 del migdia.

La Biblioteca també se suma a la celebració de Sant Jordi. Ho fa amb l’exposició ‘Els dracs: història, llegenda i curiositats’, que es pot visitar durant tot aquest mes d’abril, així com també amb un contacontes sobre cançons populars, que es farà el dilluns 28 d’abril, a 2/4 de 6 de la tarda.

PROGRAMACIÓ

Dimecres 23 d’abril
Matí i tarda: parades de llibres i roses al carrer
17.00h: inauguració del parc de la Caputxeta Vermella, al jardí del CTC
18.30h: portes obertes a la nova seu de Ràdio Masquefa (C/ Crehueta, 10)

Dilluns 28 d’abril
17.30h: Hora del Conte a la Biblioteca. Contes i llegendes sobre les nostres cançons, a càrrec de la soprano Marga Mingote. Proposta poètico-musical per apropar els nens de 2 a 10 anys al món de la lírica popular, mitjançant les cançons tradicionals i familiaritzar-los amb l’època medieval en què se situen les històries, els personatges, els contes i les llegendes que descriuen aquestes cançons.

Fins al 30 d’abril
Exposició a la Biblioteca: ‘Els dracs: història, llegendes i curiositats’.