Encara queden algunes places vacants a la sessió de networking que la regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament ha organitzat per a aquest divendres, 21 de març. La sessió, que és gratuïta, s’adreça a persones amb esperit emprenedor: a tothom que tingui una idea de negoci i ganes de crear la seva pròpia empresa, a emprenedors, a autònoms, i a petites i mitjanes empreses tant de Masquefa com d’altres municipis que hi vulguin participar. L’objectiu és que puguin exposar els seus projectes, relacionar-se, i fer contactes empresarials que fructifiquin en futures relacions de negoci.

La sessió tindrà lloc de les 10 del matí a la 1 del migdia al Centre Tecnològic Comunitari de Masquefa (avinguda Catalunya, 60). Les inscripcions es poden fer fins aquest dijous, 20 de març, presencialment al mateix CTC o de manera on line a www.ctc.masquefa.net/formacio.

Impartida per Míriam Riera, de l’empresa Efectiva Comunicació, la sessió es dividirà en dues parts: una de teòrica i una altra de pràctica. En la primera part es donaran a conèixer els diferents recursos que l’Ajuntament posa a la disposició de les persones emprenedores i les empreses, es presentarà l’experiència d’un projecte emprenedor, i s’explicarà el concepte de networking i els seus principals avantatges.

En la segona part, tots els assistents podran presentar molt breument els seus projectes professionals, i després interactuaran entre ells en funció dels seus interessos amb una sessió de networking lliure.