El Centre Tecnològic Comunitari va acollir dimecres un seminari adreçat a emprenedors i persones amb esperit emprenedor en què es van donar a conèixer les principals línies d’ajut que existeixen a l’hora de crear un negoci.

La xerrada va anar a càrrec de Viviana Pérez, experta en emprenedoria i assessora en l’elaboració de plans d’empresa, i va comptar amb la participació de nou assistents així com les responsables dels Serveis d’Ocupació de Masquefa i Piera.

A més d’informar de les ajudes a les quals poden optar les persones que volen muntar el seu propi negoci, Viviana Pérez també va repassar el rol de l’emprenedor i va donar algunes claus per a fer plans d’empresa. L’interès que van mostrar els participants, els quals van formular diverses preguntes, va fer que la sessió s’allargués mitja hora més del previst

Aquesta era la segona sessió d’un cicle de quatre seminaris organitzats pels ajuntaments de Piera, Hostalets, Masquefa i Vallbona i adreçats a persones emprenedores, càrrecs directius i comandaments intermedis d’empreses, i persones que vulguin millorar les seves competències professionals. L’objectiu de la iniciativa, titulada “Les idees de negoci mouen el món”, és donar resposta als principals interrogants que es plantegen als empresaris i emprenedors en aquests temps de crisi. Els seminaris compten amb el finançament de la Diputació de Barcelona, la Generalitat de Catalunya i el Fons Social Europeu.
 

El tercer seminari es farà dimecres que ve, 17 de juny, al Centre de Serveis La Bòvila de Piera (Crta. d’Igualada, 2) i girarà entorn a l’àrea comercial, de gestió i màrqueting de l’empresa. Aquesta sessió l’impartirà Oriol Cesena, director de consultoria en màrqueting de Focalizza i professor col•laborador en diferents universitats catalanes i europees en estratègia de màrqueting en petits negocis. L’objectiu és aprendre a diferenciar el negoci en èpoques de crisi.
 

Finalment la quarta sessió tindrà lloc l’1 de juliol, també a Piera, i tractarà de l’àrea econòmico-financera de l’empresa. Anirà a càrrec de Joan Segarra, assessor comptable i fiscal i expert en tributació.
 

Les inscripcions són gratuïtes i s’han de fer prèviament trucant al 93 776 00 76 o escrivint a cuartiellaba@ajpiera.cat.