La sala d’actes del Centre Tecnològic Comunitari va acollir dimecres la xerrada “Productivitat i reducció de costos”, organitzada per la Unió Empresarial de l’Anoia.
 
L’objectiu era ensenyar a les empreses com incrementar la seva competitivitat actual mitjançant la millora de la productivitat, entesa com a eina per rebaixar costos, i augmentar el valor afegit dels seus productes sense necessitat d’inversions.
 
 
 
Durant l’acte també es van presentar els ajuts de la Generalitat de Catalunya per l’elaboració de Plans d’acció de millora de la productivitat (diagnosi i projecte) de les empreses industrials i de serveis relacionats.
 
El dia 30, nova xerrada
D’altra banda, la Unió Empresarial de l’Anoia també ha organitzat una segona xerrada a Masquefa adreçada a empresaris i emprenedors. Titulada “Recobrament d’impagats”, la xerrada es farà el dijous 30 d’abril, de 5 a 7 de la tarda, també a la sala d’actes del CTC.
 
La conferència anirà a càrrec de l’advocat Josep Pallejà, de l’empresa Capital Return, i permetrà als assistents conèixer diverses eines de prevenció de la morositat, així com les gestions extrajudicials que poden fer-se davant casos d’impagament i els procediments judicials existents.
 
Les persones interessades han de confirmar l’assistència a la Unió Empresarial de l’Anoia, escrivint un correu electrònic a l’adreça uea@uea.cat o trucant al 93 805 22 92.