La tradicional caminada de Masquefa a Montserrat que anualment organitza l’Alzinar va reunir, diumenge, fins a 140 persones de totes les edats, en bona part famílies. Totes elles van gaudir d’un trajecte que va tenir de tot: emoció, pluja, aventura, sentiment i, sobretot, un ambient formidable. L’Alzinar agraeix a tothom la seva participació en aquesta gran jornada de convivència i natura, al mateix temps que comença ja a preparar-ne la propera edició del 2015 perquè torni a ser una gran experiència.

Cap de setmana de música i poemes
També el cap de setmana passat l’Alzinar va organitzar una doble proposta cultural. Divendres es van reprendre els concerts de primavera, amb l’actuació del conjunt Chino & the Big Bet. El públic assistent va poder gaudir d’alguns dels millors músics del moment a la Sala de l’Aglà, acompanyats de forma improvisada pel saxofonista local Dani Pérez. Els concerts de primavera a l’Aglà, i d’estiu a la fresca a la Plaça de l’Estació, són una aposta de l’Aula de música de l’Alzinar per acostar el blues i la música en directe a la vila de Masquefa.

L’endemà, dissabte, la Sala d’Actes de l’Alzinar va acollir la presentació del poemari ‘Mimbres de Agua’, de les autores Anna Isabel Camacho, Trinidad Casas, Daniel Cavalli, Mercedes Delclòs, Pilar Estabanell i Lola Irún. Una vintena d’aficionats a la poesia i la literatura van poder gaudir dels poemes i una acurada posada en escena per part de les poetes, en una iniciativa per continuar posant en valor la literatura contemporània feta a casa.