17 comerços participaran, el diumenge 22 de març, en la primera edició de “Les botigues al carrer”, organitzada per la regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament. La iniciativa pretén contribuir a revitalitzar el teixit comercial de la vila i donar a conèixer les botigues entre els vilatans i vilatanes.
 
Des de les 10 del matí i fins a les 2 del migdia els comerços canviaran la seva activitat habitual per les carpes i parades que instal·laran a l’avinguda de La Línia. Aquesta avinguda es convertirà en un espai obert on els comerciants podran relacionar-se de manera més directa amb els visitants.
 
Un dia de compres diferents
Es tractarà d’una jornada lúdica i festiva en què els vilatans i vilatanes podran passejar i gaudir d’un dia de compres diferent. Entre els establiments participants hi ha basars i comerços d’alimentació, d’instal·lacions elèctriques i electrodomèstics, de moda i accesoris, de jardineria, de rehabilitació i decoració de la llar, de ceràmiques, banys i materials de construcció, sabateries, de decoració i regals, de disseny gràfic, videoclubs i comerç d’envasos i bosses.
 
L’Ajuntament de Masquefa i l’emissora municipal Ràdio Masquefa també instal·laran carpes a l’avinguda de La Línia.