El proper dissabte 11 de juny de 2016, el Club Petanca Masquefa celebra el seu 20è aniversari a les instal·lacions de la Petanca.

D’11 a 17 h la canalla podrà gaudir d’un inflable. A les 14 h hi haurà una paella popular. Els tiquets es podran comprar del 24 de maig al 7 de juny al local de la petanca de 18 a 21 h (diumenges no) al preu de 5 €. La celebració acabarà amb campionats obert de doblets de petanca.

El Club de Petanca de Masquefa es va crear entre els anys 1987 i 1989. En aquells anys en formaven part un grup de cinc o sis aficionats. Es va formar una Junta amb un president, un tresorer,…Tots ells van començar a organitzar campionats que es desenvolupaven al camp de futbol Font de la Malesa. Després d’un temps, van aconseguir uns terrenys al costat de la via del tren, prop de l’hotel.

Amb el pas dels anys, el nombre de socis i aficionats va anar augmentant. El president del Club en aquells anys, José Mª Miranda es va reunir diverses vegades amb l’Ajuntament de Masquefa i l’any 1994 van aconseguir els terrenys del camp de futbol vell per a la construcció del club. El consistori els va facilitar tots els materials necessaris.

Socis fundadors, simpatitzants i col·laboradors van estar 20 mesos treballant, inclús en dies festius. I l’11 de maig de 1996 es van inaugurar les instal·lacions municipals del Club Petanca de Masquefa. Aquell mateix any es va inscriure el primer equip masculí a la Federació Catalana de Petanca i un any més tard ho fa fer el femení.

Actualment el club, que presideix Manuel Navarrete, compte amb 12 pistes de petanca i està format per dos equips masculins i un femení, tots ells inscrits en la Federació Catalana de Petanca.