Aquest cap de setmana, 15 i 16 de juny, Masquefa tornarà a viure una gran festa del futbol base. La tercera edició del Trofeu Vila de Masquefa portarà fins a casa nostra 445 joves futbolistes de 14 entitats, algunes d’elles amb gran solera, com el RCD Espanyol, el Santboià, l’Hospitalet i l’Espluguenc.

També hi prendran part els equips base del Gavà Mar, el Vinyets Molí Vell de Sant Boi, el Capellades, el Piera, el Sant Esteve Sesrovires, l’Hostalets de Pierola, l’Esparreguera, la Penya Blau-grana de Vallirana i el Tancat de Tarragona, a més de l’organitzador i amfitrió: el Futbol Club Masquefa.

Els aficionats podran seguir les evolucions de 45 equips de 8 categories: promeses, prebenjamins, benjamins, alevins, fèmines futbol 7 aleví-infantil, infantil, cadet i fèmines futbol 11.

Es disputaran 40 partits de futbol 7 i 3 de futbol 11. Per part del FC Masquefa hi competiran 13 equips: promeses B i A, prebenjamins C, B i A, benjamins B i A, alevins B i A, fèmines futbol 7 aleví infantil, fèmines futbol 11, infantil i cadet.