53 valents van participar diumenge en el ‘Motor Show Rallyexperience’ organitzat a Masquefa per l’escuderia A Fondu Competició. La iniciativa els va permetre pujar en un autèntic cotxe de competició i fer de copilot per un dia, experimentant el que se sent dins d’aquests vehicles i descarregant una bona dosi d’adrenalina.

Ho van fer acompanyats pels millors pilots de l’especialitat, que van conduir una dotzena de cotxes en el tram que es va habilitar al polígon La Pedrosa. Més d’un miler de curiosos va reunir-s’hi per seguir les evolucions dels pilots, i també per veure les cares amb què els participants baixaven dels cotxes.

L’escuderia masquefina va organitzar aquest original esdeveniment per recollir fons per finançar la Pujada als Casots, la prova del Campionat de Catalunya de Muntanya que l’entitat organitzarà el 9 de juliol vinent. Així, cada participant va pagar 20 euros per emular Luís Moya durant una estona. A més de viure una experiència única, els participants van ser obsequiats amb un DVD gentilesa del grup d’aficionats al motor ‘La línia recta no es divertida’, un dels espònsors del ‘Motor Show Rallyexperience’.

Per animar l’esdeveniment també es van fer altres espectaculars activitats relacionades amb el món del motor: una exhibició de motos d’enduro i el pilotatge gairebé impossible de Sergi Morillo, que va fer circular el seu cotxe sobre només dues rodes.

A més, grans i petits van poder conduir ‘buggies’ en un circuit habilitat a l’esplanada de l’aparcament de camions que hi ha al polígon.