Fins a 69 persones van anar dilluns a donar sang en la recapta organitzada per l’escola El Turó i el Bang de Sang i Teixits de Catalunya. Finalment van poder donar sang 57 persones, cinc de les quals per primera vegada.

Aquest ha estat el vuitè any que el centre col·labora en l’organització d’aquesta campanya de donació de sang, la qual sempre obté una molt bona resposta per part dels masquefins. L’escola agraeix la generositat de totes les persones que van anar-hi a donar sang, un petit gest que ajuda a salvar vides.

Els alumnes de sisè curs del Turó s’impliquen en la campanya elaborant-ne el material promocional –aquest any amb el lema ‘Moltes gràcies donant!’- i difonent-la per captar donants. Durant el curs també treballen una unitat didàctica sobre la sang i les donacions, i així prenen consciència de la importància d’anar a donar sang per poder cobrir les necessitats del Banc de Sang i Teixits (mil bosses de sang diàries).

Fa dos anys El Turó ja va rebre una distinció honorífica del Banc de Sang i Teixits, la d’Escola Amiga, per l’organització d’aquesta campanya de donació.