L’escuderia masquefina A Fondu Competició va organitzar dissabte, 9 de juliol, la seva primera cursa puntuable per al Campionat de Catalunya de Muntanya, la Pujada a Els Cassots (Sant Sadurní d’Anoia). I ho va fer amb nota. D’una banda, perquè la prova va ser un autèntic èxit organitzatiu i els aficionats van gaudir d’un gran espectacle automobilístic. D’altra banda, perquè la cursa va superar de lluny la participació mitjana en les proves del campionat català, amb un total de 62 pilots vinguts d’arreu de Catalunya, l’estat espanyol, Andorra i França. I, finalment, perquè A Fondu Competició, amb la inestimable ajuda en l’organització d’una altra escuderia masquefina, Gas a Fons, va recuperar una prova mítica que feia anys que no es disputava.

Els aficionats al món del motor van vibrar amb el pilotatge dels millors especialistes, dividits en una quinzena de categories. Josep Molina, de l’escuderia Mollerussa, va ser el guanyador absolut amb la passada més ràpida. El seu cotxe va volar per completar-la en només 2 minuts, 16 segons i 800 centèsimes. Cada pilot va fer quatre passades (dues d’entrenament i dues de puntuables) al tram comprès entre els quilòmetres 6 i 15 de la BV2427 (des de gairebé la rotonda de la sortida de l’autopista de Sant Sadurní d’Anoia fins uns metres abans de la cruïlla de Can Rossell).

Simultàniament a aquesta cursa es va disputar una prova de la Copa de Catalunya Regularitat Sport de Muntanya, amb cotxes clàssics de més de 20 anys d’antiguitat.

Els pilots d’A Fondu Competició van tenir una actuació destacada en la Pujada a Els Cassots. Hi van córrer Marc Cruells, Eduardo Sánchez, Joan Carrés, Joan Teixidó, Santi Vega, Sergi Morilla, Pedro Peña, Santi Guitart i Sergi Pañella. Guitart va ser el millor classificat: va acabar la cursa en cinquena posició de la general, amb una volta ràpida de 2 minuts 18 segons i 374 centèsimes. Sergi Pañella va viure l’altra cara de la moneda: una sortida de pista durant l’entrenament el va deixar fora de la cursa.

Després de l’èxit d’aquesta primera edició, A Fondu Competició es planteja repetir la Pujada a Els Cassots l’any que ve.