Una cinquantena de corredors i setanta-cinc voluntaris fan possible una nova edició d’aquesta competició

El passat diumenge 12 de juny una cinquantena d’atletes van prendre part en el sisè duatló Vila de Masquefa organitzat pel Club Excursionista Anoia en col•laboració amb l’Ajuntament de Masquefa. 2,25 km a carrera, 20,17 km en BTT i 4,94 més, novament a carrera, va ser la distància que els participants havien de recórrer per finalitzar la competició. La prova va comptar amb dos punts d’avituallament, un a la zona de boxes i un altre una vegada creuada la línia de meta. També es va lliurar una samarreta tècnica de la cursa i una bossa corredor a tots els esportistes que van creuar la línia d’arribada.

Des de l’organització es dóna les gràcies tant als atletes participants com també a tots els voluntaris que van fer possible la celebració del Duatló.