La pilota serà aquest cap de setmana la gran protagonista a Masquefa. Divendres i dissabte, dies 12 i 13 de juny, es disputaran les 24 Hores de Futbol Sala, tot un clàssic del calendari esportiu que arriba a la 33a edició. I dissabte i diumenge, 13 i 14 de juny, tindrà lloc el Trofeu Vila de Masquefa de Futbol Base, que compleix ja cinc anys.

24 Hores de Futbol Sala
Organitzades pel Futbol Sala Espardenya, les 24 Hores de Futbol Sala es jugaran al pavelló poliesportiu i comptaran amb la participació de 12 equips: Green Park (Sant Andreu de la Barca) –el vigent campió-, Destellos Masquefinos (Masquefa), Los Hombres de Marcan (Masquefa), Tiki Taka (Sant Andreu de la Barca), Fimbreados (Barcelona-Hospitalet), Messi que un Club (Martorell), La Cava (Sant Sadurní d’Anoia), Can Claramunt (Piera), Macabí de levantar (Sant Andreu de la Barca), Can Quiseró (Masquefa), Gamper Sport (Masquefa) i Soccer Boys (Masquefa).

La competició s’obrirà divendres, a les 7 de la tarda, i acabarà dissabte a les 8 del vespre, amb la disputa de la gran final. Hi haurà lligueta i després les fases eliminatòries. El campió s’emportarà un regal sorpresa i també es lliuraran detalls a tots els jugadors.
El torneig ha omplert cada any a vessar el pavelló poliesportiu d’afeccionats que no es volen perdre un gran espectacle futbolístic i amb una llarga tradició a casa nostra.

Trofeu Vila de Masquefa de Futbol Base
D’altra banda, el cinquè Trofeu Vila de Masquefa de Futbol Base, organitzat pel FC Masquefa, se celebrarà al camp municipal i comptarà amb la participació de 15 clubs, entre aquests alguns de gran solera. Entre dissabte i diumenge 44 equips de totes les categories del futbol base –des de promeses fins a juvenils- disputaran un total de 44 partits.

En concret, hi jugaran El Prat, l’Anoia, el Pubilla Cases, el Martorell, la Torre de Claramunt, l’Almeda, el Pallejà, el Santa Eulàlia, la Pobla de Claramunt, el Sant Esteve Sesrovires, l’Espluguenc, el Cornellà, el Sant Maure, la Fundació Vilafranca i el Futbol Club Masquefa. Del club amfitrió hi prendran part 13 equips: els dos promeses, els dos prebenjamins, els dos benjamins, els dos alevins, els dos infantils, les fèmines infantil cadet, el cadet i el juvenil.

El torneig es jugarà dissabte d’1/4 de 10 del matí a 2/4 de 9 del vespre, i diumenge, de les 10 del matí a 2/4 de 9 del vespre.

El Trofeu Vila de Masquefa de Futbol Base també omple cada any les graderies del camp de futbol municipal d’espectadors que volen veure les evolucions d’aquestes joves promeses del futbol.